Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Martin_H

7. 6. 2010 16:23
Málem bych zapomněl!

Díky za tento blog! Máte u mě karmu. :)

0 0
možnosti
MH

Martin_H

7. 6. 2010 16:20
Výstroj

Předpokládám, že vy jste byl z KVV Ostrava vystrojen skoro nejlépe. Aspoň za mých časů jsme to tak měli. Nebyl tam s Vámi někdo z budoucích záložáků nastupujících do Přáslavic? Když jsem byl na KZP já, měli jsme tam kluka, který ještě po skončení výcviku čekal, jestli mu jeho útvar dodá výstroj, načež se musel vystrojit sám nebo si část výstroje půjčit od spolubojovníků. ;-D

Jen tak mimochodem, nafasovali jste nové batohy(Alp tl60), nebo jste používali starou velkou polní vzor padesátá léta?

0 0
možnosti

AaronP

7. 6. 2010 22:15
Re: Výstroj

Ze vseho nejdriv dekuji za karmu!

Obavam se, ze v tomhle vas zklamu. Rozhodne jsme nebyli ti nejlepe vystrojeni, rekl bych tak spodni strana prumeru (zadne masky, lopatky, nove lahve, aspon trochu kvalitni pradlo, teplakovky). Je to zajimave, zda se, ze kvalita zavisi na konkretnim vystrojarovi.

Ne, do Prasek tam nikdo nesel. Sice jsme vsichni rozhodne nemeli idealni vybaveni,  zase ale nikdo na tom nebyl tak spatne, jak popisujete. Vsichni meli aspon v cem chodit.

A ne, bagl od Alpu mel jen ten zminovany stastlivec, co jde ke 102. Vsichni ostatni pobihali po Brezine se starym dobrym vakem na zmije Mk. 2. (mmchdm, je to vz. 85, ackoliv to tedy padesata leta skutecne pripomina :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Tato hodnota není prázdná.